Reatek Laatat tukee nuoria yleisurheilijoita

04.07.2022

Reatek Laatat on vuonna 1993 perustettu lappeenrantalainen pitkän linjan perheyritys, jonka osaamisen ytimessä ovat kylpyhuone-, keittiö- ja muut laatat sekä tasokkaat kylpyhuonekalusteet. Yritys tuo maahan ja toimittaa sekä yksityisistä kotitalouksista että eri alojen yrityksistä koostuvalle asiakaskunnalle markkinoiden parhaat tuotteet Euroopan johtavilta tehtailta. Kokonaisvaltainen palvelu sisältää myös asiakkaan toivomat suunnittelu- ja asennuspalvelut. Laattojen ja kylpyhuonekalusteiden lisäksi Reatekin kautta saa myös upeat parketit ja vinyylilattiat.
 
Reatek Laattojen ja suunnittelija Tea Kuikon yhteistyönä on syntynyt korkealaatuinen Lempisaaristo laattasarja, joka teetetään Italiassa mittatilaustyönä. Lempisaaristo®-laattasarjan ideana on, että asiakas voi valita lempialueensa mistä tahansa saaristosta – vaikka Saimaalta, Turun tai Kreikan saaristosta – ja tämä alue poltetaan karttana kiinni laattaan. Kartta toteutetaan todellisesta kartasta hieman karrikoiden vähintään neliön kokoiselle laattasarjalle, joka koostuu kooltaan 20 x 20 cm laatoista. Kartassa on kaksi väriä, ja se on selkeä ja graafinen. Vedensinisen värisävyn lisäksi on saatavana myös harmaasävyinen, merenvihreä ja laguunin turkoosi sävy.

Karttaan voi kohdistaa punaisen sydämen lempipaikkaansa saaristossa. Lempipaikka voi olla oma mökki, rakas kallio tai vaikka purjeveneretkien suosikkipaikka.

Asiakkaan haluama saaristokuva voi peittää kokonaisen seinän, yhden neliön tai sitä suuremman kohdan seinässä, ja loppuseinän saa laatoitettua saman sarjan yksivärisellä laatalla. Lempisaaristo®-kohta voi olla kapea tai leveä, vaaka- tai pystymallinen tehoste seinässä, esimerkiksi suihkun tai wc-istuimen takana.

Lempisaaristo®-kartta poltetaan kiinni laattaan. Laatta kestää samaa käyttöä kuin kuvattomat laatat ja sopii kotiin, julkiseen tilaan, kuivaan sekä kosteaan paikkaan, uima-altaaseen, pakkaseen ja kovalla kulutuksella olevaan lattiaan. Laatta on erittäin monikäyttöinen. Asennustyö onnistuu tavanomaisilla menetelmillä, jolloin säästytään ylimääräisiltä kustannuksilta.

Reatek Laatat ja Lempisaaristo®-laattasarja ovat tänä kesänä mukana Sillanvuo Consultingin nuorten yleisurheilijoiden tukijoukoissa. Yhteistyöurhelijoihin kuuluvat aitajuoksija Konsta Rutonen (LUM), keskimatkojen juoksija Lauri Nokkala (LUM) ja kolmiloikkaaja Roni Rämä (Lahden Ahkera).

Lue lisää Reatek Laatoista ja Lempisaaristo®-laattasarjasta yrityksen kotisivuilta 
Reatek Laatat löydät myös somesta: Facebook, Instagram

Sillanvuo Consulting ja urheilijat kiittävät tuesta!

Kuvassa vasemmalla Konsta Rutonen ja Lauri Nokkala, oikealla Johanna Olkkonen ja Heidi Heidi Nikkinen Reatek Oy:tä

Lauri_ja_Konsta3.JPG

 

25.06.2024Uusi blogiteksti julkaistu - Ammattiurheilija vai harrastaja?
04.06.2024Sponsorointituki 2024 käytetty!
22.04.2024TULOSSA! Psyykkinen valmennus - ilmainen alkukartoitus
20.04.2024Uusi blogiteksti julkaistu - Mitä lisäarvoa psyykkinen valmennus voi tuoda urheilijalle?
05.03.2024Psyykkinen valmennus - Ajankohtaista
01.03.2024Vuonna 2024 tukea neljälle urheilijalle
15.01.2024Sopimusuutisia - Yhteistyö Nooa Matelan kanssa jatkuu
18.12.2023Luukas Kontro ja Sillanvuo Consulting yhteistyöhön
15.12.2023Sopimusuutisia - Yhteistyö Aatu Kangasniemen kanssa jatkuu
13.12.2023Sopimusuutisia - Yhteistyö Joonatan Venäläisen kanssa jatkuu

Siirry arkistoon »