Taustaa

Olen Tomi Sillanvuo, imatralainen, johtamisen, viestinnän, myynnin ja markkinoinnin moniottelija. Urheilumarkkinoinnin ja viestinnän lisäksi olen kiinnostunut tiimityöstä, työyhteisöjen kehittämisestä ja yksilön hyvinvoinnista.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta. Työurani olen tehnyt pitkälti metsäteollisuuden parissa, myynnin ja taloushallinnon eri tehtävissä.

Syksyllä 2018 aloitin yrittäjänä ja itsenäisenä konsulttina urheilumarkkinointiin ja viestintään keskittyneessä Sillanvuo Consulting yrityksessäni.

Päätyökseni toimin yleisurheilun erikoisseuran Lappeenrannan Urheilu-Miesten toiminnanjohtajana. Aloitin tehtävässä vuoden 2020 alussa. Päätyöni ohella toimin edelleen myös yrittäjänä ja  teen eriliaisia mediaan ja viestintään liittyviä töitä eri urheiluseuroille. Kesällä 2019 toimin Lappeenrannassa järjestettyjen yleisurheilun Kalevan kisojen viestintä- ja markkinointivastaavana.

Urheiluseurojen ja -joukkueiden lisäksi teen parhaillaan yhteistyötä myös muutaman yrityksen ja yksilöurheilijan kanssa.