Taustaa

Olen Tomi Sillanvuo, imatralainen urheilun moniottelija. Intohimonani on urheilu ja nautin suuresti työskentelystä urheilun parissa. Toimintaani ohjaa vahva halua auttaa urheilijoita urallaan eteenpäin. Mottoni ovat "Rakkaudesta lajiin" ja "Intohimosta urheiluun"

Urheiluromantikkona tykkään erilaisista urheilutarinoista. Innostun urheilun kasvutarinoista, huikeista menestystarinoista, siitä kun tavoitteet ja unelmat käyvät toteen.

Olen viimeisen kahdeksan vuoden aikana tehnyt töitä pääosin päätoimisesti urheilun parissa ja ollut mukana seuratyössä, niin jääkiekon kuin yleisurheilunkin parissa. Kiinnostukseni kohtaina ovat erityisesti urheilumanagerointi, urheilumarkkinointi ja urheiluviestintä, sekä viimeisimpänä mukaan on tullut myös psyykkinen valmennus.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta. Aikaisemman työurani, ennen hyppäämistä urheilun virtaan, olen tehnyt pitkälti metsäteollisuuden parissa, myynnin ja taloushallinnon eri tehtävissä.

Syksyllä 2018 aloitin myös sivutoimisena yrittäjänä urheilumarkkinointiin ja viestintään keskittyneessä Sillanvuo Consulting yrityksessäni. Loppuvuodesta 2021 laajensin toimintaa urheiumanagerointiin, suoritettuani Vierumäellä managerikoulutuksen. Loppuvuodesta 2022 suoritin psyykkisen valmentajan EduFocus koulutusohjelman ja laajensin yritykseni tarjoamia palveluja.

Teen yhteistyötä eri urheiluseurojen, urheiijoiden, joukkueiden ja valmentajien kanssa. Avustan myös eri medioita ja urheilutapahtumien järjestäjiä.