Taustaa

Olen Tomi Sillanvuo, imatralainen urheilun moniottelija. Intohimonani on urheilu ja nautin työskentelystä urheilun parissa. Toimintaani ohjaa vahva halua auttaa urheilijoita urallaan eteenpäin. Mottoni ovat "Rakkaudesta lajiin" ja "Intohimosta urheiluun"

Urheiluromantikkona tykkään erilaisista urheilutarinoista, Innostun urheilun kasvutarinoista, huikeista menestystarinoista, siitä kun tavoitteet ja unelmat käyvät toteen.

Olen viimeiset kuusi vuotta tehnyt töitä päätoimisesti urheilun parissa ja ollut mukana seuratyössä, niin jääkiekon kuin yleisurheilunkin parissa. Kiinnostukseni kohtaina ovat erityisesti urheilumanagerointi, urheilumarkkinointi, media ja viestintä. 

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta. Aikaisemman työurani, ennen hyppäämistä urheilun virtaan, olen tehnyt pitkälti metsäteollisuuden parissa, myynnin ja taloushallinnon eri tehtävissä.

Syksyllä 2018 aloitin myös sivutoimisena yrittäjänä  urheilumarkkinointiin ja viestintään keskittyneessä Sillanvuo Consulting yrityksessäni. Teen töitä eri urheiluseuroille, urheilijoille ja yrityksille. Olen suorittanut Urheilumanageroinnin peruskoulutuksen Vierumäellä ja aloitin managerointipalavelujen tarjoamisen marraskuussa 2021.