Taustaa

Olen Tomi Sillanvuo, imatralainen urheilun moniottelija. Intohimonani on urheilu. Olen viimeiset viisi vuotta tehnyt töitä päätoimisesti urheilun parissa. Kiinnostukseni kohtaina ovat erityisesti urheilumanagerointi, urheilumarkkinointi, media ja viestinä. 

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta. Aikaisemman työurani, ennen hyppäämistä urheilun virtaan, olen tehnyt pitkälti metsäteollisuuden parissa, myynnin ja taloushallinnon eri tehtävissä.

Syksyllä 2018 aloitin myös sivutoimisena yrittäjänä ja itsenäisenä konsulttina urheilumarkkinointiin ja viestintään keskittyneessä Sillanvuo Consulting yrityksessäni. Tällä hetkellä suoritan urheilumanageriopintoja Vierumäellä ja tarkoituksenani on aloittaa urheilumanagerin tehtävissä loppuvuoden 2021 aikana.

Päätyökseni toimin yleisurheilun erikoisseura Lappeenrannan Urheilu-Miesten toiminnanjohtajana. Aloitin tehtävässä vuoden 2020 alussa. Päätyöni ohella toimin  yrittäjänä ja teen pääasiassa eriliaisia mediaan ja viestintään liittyviä töitä eri urheiluseuroille ja urheilijoille.
Urheiluseurojen ja -joukkueiden lisäksi teen yhteistyötä myös muutamien yritysten ja yksilöurheilijan kanssa.